petak, 3. ožujka 2017.

EMPTIES

Pozdrav svima!
Još jedan vrlo zaposleni školski tjedan je prošao, a svakim odlaskom u školu moji make-up proizvodi su se naravno sve više potrošili. Pošto ih je dosta bilo potrošeno, odlučila sam vam pokazati što sam to potrošila i čime sam zadovoljna bila tjekom korištenja, a čime ne, te što ću ponovno kupiti. Ako vas zanima nastavite čitati :)


Hello everybody!
After very busy week, I have to tell you, I used a lot of make-up for school, so I decided to show you what did I used, and which are products now empty. I'll also tell you which I did like,and which I didn't, so If you're interested in, continue with reading :) 




Prva stvar tj. prve dvije stvari su ovaj essenceov puder i korektor. Moj regularni puder koji koristim se potrošio, stoga sam odlučila isprobati ovaj essenceov... Još ga je poprilično malo ostalo, no od to malo sam vam ja odlučila pokazati kako zapravo izgleda na koži. Može se reći da sam bila poprilično zadovoljna, ima kol'ko-tol'ko dobru pokrivnu moć, a i poprilično je lagan na koži. Koristim ga kad idem u školu u kombinaciji sa korektorom koji me puno više oduševio od samog pudera. Puder je bio pomalo narančaste boje, stoga sam ga često morala popravljati korektorom. Sve u svemu, mislim da ću od ova dva proizvoda samo jedan ponovno kupiti, a sigurno već pretpostavljate koji-korektor.


First thing, well actually first two things are these essence powder and concealer. My regular powder was over, so I decided to try this one... It is almost over too, so I decided to show you how it looks on my skin. I guess I can say I was pretty much happy with it, it covers a lot (well now that much, but it's fine) and it's pretty easy on skin. I use it when I go to school in combination with this concealer which is to me, much better than a powder. Powder is a little bit too orange, so I had to use it with concealer to fix it. However, I think I'll use just one of these two products again, and you probably know which one-concealer.


Sljedeći je ovaj RIMMEL lak za nokte, koji mi je bio jedan od dražih. Lijepe je roskaste boje, koju je potrebno nanijeti barem dva puta kako bi poprimilo ovakvu boju kao sa slike. Izgleda kao da je pun, no zapravo ga ima vrlo malo, a i to malo se osušilo tako da više nije moguć za korištenje. Sve u svemu dugo traje i mislim da ću uzeti još jedan od njihovih lakova. 


Next thing is this RIMMEL nail polish, which is one of my fav, well it was . It is nice pink colour, which you have to put on nails in at least two coats so it can look as on the picture. It looks like it's not empty, but in the bottle is a little bit left and it is dry so I can not use it anymore. Anyways, it lasts for a long time and I think I'll buy one more nail polish from RIMMEL.




Ovo ne znam mogu li svrstati pod empties, pošto nije ''empty'' odnosno prazno, ali je definitivno dotrajala. Četkicom od samog početka nisam bila oduševljena, a u posljednje vrijeme sve više dlake otpadaju i ne mogu je koristiti, stoga sam ju prije nego ju bacim odlučila vama pokazati. Četkica je iz Mullera. 


I don't know if I can put this in empties, because it's not ''empty'',but it's definetely dilapidated. I didn't like it from the beggining, but in last few days her hair is just falling, so I can't use it... That's why I decided to show you before I throw it away. Also, it is from Muller. 


  
Pošto je ovo vrsta olovke koja se šilji, odlučila sam vam ju pokazati dok se još vidi kako izgleda haha. Ovim olovkama sam poprilično zadovoljna, a i super mi je ideja različitih boja na jednom i na drugom kraju. Iz Mullera je kao i prethodna četkica, i moram priznati da sam ju uspoređivala sa essence olovkom za usne, i ova se pokazala kao pigmentiranija olovka. 


This one pen is the one which you have to sharp, so I decided to show you while you can see it haha. I'm pretty much satisfied with these pens, and I like also the idea of having two colours in one pen. It is from Muller as the brush which I mentioned already. Also, fun fact, I compare it with essence lip pen, and it turn out that this one is more pigmented then the essence one. 



Sljedeći je ovaj tuš kojeg ja u posljednje vrijeme često nosim, zbog čega se naravno i potrošio. Piše da je vodootporan, no ja nisam toliko primjetila... Inače traje, pa može se reći poprilično dugo, a što se tiče četkice, najpreciznija s kojom sam do sad radila. 


Next thing is this eyeliner which I used a lot lately, that's also why it's empty. It says it's waterproof, but I didn't really realized it is... However it lasts, well pretty long, and the brush... The best I used. 


Kao što sam rekla već u ovom postu, isprobala sam i ove essence olovke za usne koje su dostupne u divnim nude bojama koje ja obožavam. Ove olovke su na izvlačenje, što je meni puno draže od onih što se šilje.


As I already said in this post, I tried essence lipliner, which I liked so much, especially becuse it's nude. I also like these pens because you don't need to sharp them.



I posljednja stvar je ova maskara. Daje volumen, vrlo brzo se suši na trepavicama, i bila je u upotebi poprilično dugo, a četkica lijepo raščešlja trepavice... 


And last thing is mascara. It gives a volume to lashes, it was used for a long time, and a brush really nice brushes the lashes...

Broj komentara: 28:

  1. love the products!!
    www.therunwhy.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  2. These things look great.
    http://societyfix.blogspot.com.eg/

    OdgovoriIzbriši
  3. Potrošila si predivne proizvode, a od svih ovih izabrala bih zadnji proizvod - maskaru. Nekako me najviše privlači i sigurno moram da je nabavim. Drago mi je da i ti imaš isti utisak kao ja.

    Novi post je na mom blogu: laAdda

    OdgovoriIzbriši
  4. Prekrasno, draga! Najviše me privukao Rimmel, odlična marka.

    Lijep pozdrav s bloga...
    Kalopsia

    OdgovoriIzbriši
  5. Prekrasno, draga! Najviše me privukao Rimmel, odlična marka.

    Lijep pozdrav s bloga...
    Kalopsia

    OdgovoriIzbriši
  6. lipsticks look very ncie) so soft shades!

    KireiKana

    OdgovoriIzbriši
  7. Divan post, draga. Iako nisam ljubitelj klasičnih favorita svakog mjeseca, dopala mi se ova ideja o potrošenim proizvodima i istovremenoj recenziji. Sve pohvale za post. Jako je kreativno urađen i zaista sam uživala čitajući ga. Želim ti lijep vikend.

    Moj mali kutak

    OdgovoriIzbriši
  8. Interesting products

    Have a nice day! :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Puno pozdrava za tebe draga, predivni proizvodi...<3
    https://zoranaslife.blogspot.rs

    OdgovoriIzbriši
  10. Baš se skupilo dosta proizvoda! Essence-ov korektor je puno bolji od pudera, nijansu pudera je nemoguće u potpunosti uskladiti s bojom kože, tako da samo stoji doma i nitko ga ne koristi. Ostale proizvode nisam isprobala, ali svakako hvala na iskrenom mišljenju i preporukama. Mogla bi uvesti ovaj post na kraju svakog mjeseca :)
    Novo kod mene: shoppingholic-dreamer.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  11. Jako interesantan post! Proizvodi koje si nam rpezentovala su mi odlicno poznati tako da mi je drago sto si ih i ti koristila.

    Gotičarka

    OdgovoriIzbriši
  12. Nisam probala ništa od navedenih proizvoda, ali mi se čine kao poprilično dobri proizvodi. Inače super post :D

    Delilah's Stories

    OdgovoriIzbriši
  13. Hi dear!
    I really love Essence as a brand, I have the same lip pencil and I love it! :D

    gloriamakeupfm.blogspot.it

    OdgovoriIzbriši
  14. i love essence!
    i follow you and i wait you on my blog ;)

    OdgovoriIzbriši
  15. Veoma interesantan post. Divne stvari si koristila i potrošila. Ima ih dosta, može se tako reći slobodno. Oduševljena sam postom, baš mi je prijao. Sjajno☺

    http://sosihappylife.blogspot.ba/

    OdgovoriIzbriši
  16. Here I am on your blog! I addition to your readers, I sincerely hope as you wrote in the comments under my posts, that reciprocate: D
    Kisses ;*

    http://saramakeup1995.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  17. What a nice blog <3 i follow you and hope you follow me back on blogger :)

    makyajlikus.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  18. Nice product of Essence matt one. Followed you my dear. Have a nice day

    OdgovoriIzbriši
  19. Yaay. I Love essence cosmetics <3
    http://magdelblog.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  20. I like Essence nail polishes and eye pencils. Following!

    OdgovoriIzbriši
  21. Essence and rimmel products are sold in Turkey ...But I can not say that I love these brands..I added your blog
    http://yesimlehertelden.blogspot.com.tr/

    OdgovoriIzbriši
  22. Great post. I m following you 😊.
    deryaninsporgunlugu.com

    OdgovoriIzbriši
  23. I love essence. I m following you ☺
    deriasworld.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  24. Predivan post!

    lea-s-diary.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  25. Opsjednuta sam essence olovkama ovim na izvlacenje posebno. Potrazit cu essence korektor. Super post i divni proizvodi :))

    OdgovoriIzbriši