petak, 20. travnja 2018.

MY FEEDS / instagram : @kristinacvjetkovic

Pozdrav svima i dobrodošli u malo drugačiji post.
Danas sam odlučila podjeliti sa vama moje ideje što se tiče instagram feeda. Smatram da je to dobar način pokazivanja svoje kreativnosti i na neki način umjetnost. Prošlog ljeta sam počela brinuti o feedu i svidjelo mi se te od tada se trudim da moj instagram izgleda što bolje.


Hello everybody and welcome to a little bit different post.
Today I decided to share with you my ideas for feed. I think that's great for showing your creativity and it's kind of an art. Last summer I decided to care about feed and since then I'm trying to make my instagram look better. 



Prvi feed koji vam želim pokazati i koji je ujedno bio i moj prvi feed je ovaj Ljetni plavi feed. Mislim da mi je to ujedno i jedan od najboljih feed-ova i jako mi se sviđa kako je ispao. Bilo je poprilično lako zato što živim na moru pa sam mogla samo otići na more i uslikati pokoju sliku. Kako god, ovaj feed je na mom instagramu bio u tijeku od 21.06. do 23.09. kao što i samo ljeto traje.


First feed I want to show you and which was also my first feed is this Summer blue feed. I think that's one of my best feeds and I really like how it turned out. It was pretty easy because I live on the sea so I could just go there and make photos. However this feed was on my instagram from 21.06 - 23.09. as the Summer lasts. 



Drugi feed je jesenski te kao što ćete vjerojatno primjetiti išla sam po godišnjim dobima i u skladu s tim pravila feed. Ovdje sam stavljala na neke slike okvire te bi to jedino promjenila u ovom feedu.


Second feed is Autumn feed and you'll probably notice what I did with all feeds... I tried to coordinate them with the season. Here I put a few frames on photos and that's the only thing I don't like with this feed.



Zimski feed je bio najlakši feed za napraviti jer sam stavila na slike samo crno-bijeli efekt i to je to. Mislim da je ovo odlično za ljude koji žele imati feed, a ujedno i postavljati slike koje oni žele.



Winter feed was the easiest feed to make because I just put black and white filter and that was all. I think this is great for people who wants feed and who wants to put photos they want.



Sljedeći je Proljetni zeleni feed koji ja obožavam, a glavna poanta feeda je zapravo potražiti što sličniju podlogu tj. pozadinu. Vrlo je lako ovakav feed ostvariti jer je proljeće puno zelenila stoga je to super ideja.


Next one is Spring green feed which I like so much and the main point of feed is looking for the same backround. It's very easy because in the Spring everything is green so this is great idea. 




Sljedeći je meni najdraži feed, a to je bijeli feed koji je ujedno i ljetni. Bijela boja koja vrlo malo vuče na plavu. Ovaj feed nije toliko bilo lako za ostvariti jer je često bila različita nijansa bijele boje, no pošto sam na svakoj koristila iste efekte jako mi se sviđa kako je ispalo. 


Next one, my favourite feed, is this white feed which is also Summer feed. White colour which has a little bit of blue shade. This feed wasn't easy to achieve because often it wasn't the same shade of white but I reached that problem - I used the same filters so I really like how it turned out. 




Sljedeći po meni najlakši feed za napraviti je feed sa okvirima i prijateljima - poanta je da je na svakoj slici osim okvira i neka druga osoba sa mnom, a ne samo ja. :)


Next feed which I think it's the easiest to make is this Frame friends feed - the point is that every photo has a frame and that photo is with some friend of mine. :)




Posljednji feed koji sam dovršila do kraja je feed 3 po 3 - točnije to znači da sam nakon tri slike koje pašu počela novu kombinaciju... Kao što se može razaznati prvi red krenuvši od dolje je rozi feed, zatim feed koji sadrži svjetlo, nakon toga crveni, a potom srebrni. 


Last feed I ended was this feed 3 by 3 as I call it - first line - pink feed, second light feed - has to have some kind of light, 3rd line red feed and at the end silver feed. 


INSTAGRAM : kristinacvjetkovic

22 komentara:

  1. Great post, my friend. I am your new follower! Kisses!

    OdgovoriIzbriši
  2. Sjajan post, draga moja Kristina. Svi feed-ovi su jako sjajni i mnogo mi se dopadaju. Svaka čast na trudu i uloženom vremenu!

    New post is on my blog: Serije koje treba pogledati | Adda's Life

    OdgovoriIzbriši
  3. Hi! Thank you for commenting on my blog.
    I've been twice in your lovely country and I hope I'll return there some day.
    I'm happy to follow you, expecting you'll follow me back.
    Lots of hugs
    Nina

    OdgovoriIzbriši
  4. Najviše mi se dopada prvi feed, valjda što dominira plava boja i more :D Odličan post

    Delilah's Stories | Filmtastično

    OdgovoriIzbriši
  5. Prelepe fotografije, samo tako nastavi! Poljubac

    OdgovoriIzbriši
  6. Prelepe fotografije, samo tako nastavi! Poljubac

    OdgovoriIzbriši
  7. Great photos, my dear :) Like the pink sky. I think these feeds are nice idea!
    Have a nice evening.
    My blog

    OdgovoriIzbriši
  8. Baš mi se jako jako sviđa ovakva vrsta postova, kao i tvoji feedovi. Ja također smatram da je to na neki način umjetnost i jako dobro mjesto za pokazivanje kreativnosti. Slažem se s tobom da je najljepši bijeli feed, usput koji si to efekt koristila da ga ostvaris? :) Prezanimljiv post, draga, dobivaš odmah follow na instacu od mene! :P Želim ti divan i produktivan dan

    Novi post: Happy But Mess

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Koristila sam efekt A5 na VSCO :) hvala na followu❣

      Izbriši
  9. Love it xoxo Cris
    http://photosbycris.blogspot.com.au/2018/04/sun-sand-sea.html

    OdgovoriIzbriši
  10. Beautiful photos, loving the selfie angle! My fav pic has to be the one with the converses!

    MASON SOIZA

    OdgovoriIzbriši
  11. These photos are really cute!!
    Also, your lashes are ON POINT! Are they extensions?!

    OdgovoriIzbriši
  12. Divan post
    Pratim te,ako zelis mozes mi uzvratiti mnogo bi mi znacilo
    https://makeyourfashionchoice.blogspot.ba/

    OdgovoriIzbriši
  13. My favourite bulks are the black and white and the blue effect! Such beautiful photos!

    OdgovoriIzbriši
  14. Hi! Nice selection of photos, they are great.
    I hope you´ll visit my blog soon. Have a nice day!

    OdgovoriIzbriši
  15. Vrlo zanimljivi feedovi, jako zanimljivo si ti to odradila, svaka čast. Mada ja ne bih imala živaca da brinem kako šta postavljam. :D

    Na mom blogu je novi post, pa ako te zanima, pogledaj https://andjelina-svastara.blogspot.rs/2018/05/full-make-up-sa-avon-snizenim.html :)

    OdgovoriIzbriši