srijeda, 6. lipnja 2018.

Manzara


Pozdrav svima! 
Nedavno sam naletjela na jedan novi site koji me posebice oduševio stoga sam odlučila ga podjeliti s vama. Radi se o sajtu Manzara kao što možete vidjeti iz naslova, a ja ću vam ga pokušati vjerno dočarati. Prodaje originalne stvari po vrlo povoljnim cijenama, i stvarno se teško odlučiti što odabrati.




Ono što ću vam ja danas predstaviti su predivni kupaći kostimi kojima se cijena kreće većinom između 100 i 200 kn što je po meni vrlo povoljna cijena, pogotovo za neke kupaće koji su me jako očarali. Neke od njih ću vam i pokazati, a vi mi u komentaru ostavite vaše mišljenje o njima i koji vam se najviše sviđa. 







 Predivan kupaći bijele boje koji košta samo 179 kn. Elegantan te vrlo ljetni. Uz bijele sandale, savršena kombinacija! Posebno mi se sviđaju čipkasti dijelovi na području trbuha što je uvelike moj stil.






 Kostim predivne plave boje do poda za samo 159 kn. Sliku u ovom kupaćem kostimu zamišljam na nekoj pješćanoj plaži a savršena kombinacija sa ovim su sandale na petu ili bez pete.



 Jedna od divnijih stvari je ovaj bikini, a posebno su me očarali detalji kao i boja. Možete ga pronaći na sajtu za 219 kn. Vrlo elegantan, a opet pogodan i za neke opuštene varijante.





 Najljepša stvar u cjelokupnom postu mi je ovaj komplet koji bih rado naručila da je dostupan u mojoj veličini, no nažalost trenutno nije dostupna. Cijena iznosi 219 kn. Sviđaju mi se cvjetni detalji te smatram ovaj komplet vrlo elegantnim.

4 komentara:

  1. WOW! Predivan post i stranica:)

    beautyakworld.blogspot.ba

    OdgovoriIzbriši
  2. I love them all xoxo Cris
    https://photosbycris.blogspot.com/2018/06/a-day-out-to-celebrate-zaful-4th.html

    OdgovoriIzbriši
  3. Sve je predivno draga, super post ;)

    http://it-s-such-a-wonderful-life.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši