četvrtak, 9. kolovoza 2018.

Manzara pt.2


Prvi put me oduševila ova stranica, a sada sam malo bolje pogledala njihovu stranicu i pronašla još ljepših i jeftinijih stvari nego prošli put. Neke od njih ću vam pokazati, a ono što me najviše oduševilo su upravo haljine, stoga počnimo s njima.
Kao što možete i sami zaključiti prema slikama na ovoj online trgovini imate roznoliku ponudu haljina za svakakve vrste prigoda. Od maturalne zabave pa sve do običnog večernjeg izlaska. Također možete pronaći haljine u raznim bojama... Mene je posabno očarala ova plava boja haljine koja je predivna. Cijene se kreću otprilike između 200 i 300 kn što je vrlo jeftino za haljine


HALJINE ONLINE                    

      


Sljedeće što imaju u ponudi je i obuća, a mene su jako oduševile sandale pune pete koje sam i ja nedavno nabavila pošto su u posljednje vrijeme vrlo popularne. Obuća im je također vrlo jeftina te nema puno mjesta na kojima se može kupiti ovakvo lijepa obuća, a jeftina stoga za ovih još mjesec dana ako tražite ljetnu obuću znate gdje ju možete pronaći. 


I posljednja stvar od obuće koja mi je posebno zapala za oko su ove tenisice koje mi se već duže vrijeme sviđaju, a odlične su za ljeto, proljeće pa čak i ranu jesen. Imaju odličnu ponudu tenisica pa ako ste zainteresirani posjetite link. 


 

Broj komentara: 7:

 1. Excellent post (as always)!Thank you very much :)

  OdgovoriIzbriši
 2. I love these items The dresses are definitely my favourite items because I am obsessed with dresses Great selection babe xoxo Cris
  https://photosbycris.blogspot.com/2018/08/broadbeach-in-style.html

  OdgovoriIzbriši
 3. Everything looks amazing!

  https://elenabienvenido.blogspot.com/

  OdgovoriIzbriši
 4. Plava haljina je prelepa! Prava letnja haljina. :)

  Giveaway na mom blogu: https://happinessalwaysbringsbeauty.blogspot.com/2018/08/internacionalni-giveaway.html

  OdgovoriIzbriši